Gratis controle van het gebit

In het kader van de maand van de gebitscontrole organiseren wij in februari gratis gebitscontroles. 80% van de honden en katten ouder dan drie jaar heeft problemen met het gebit. Vaak is dat zonder dat het baasje dat doorheeft. Ook veel konijnen en cavia’s hebben problemen. Omdat gezonde tanden en kiezen belangrijk zijn, kunt u in februari het gebit van uw hond, kat, konijn of cavia bij Delta Dierenartsen professioneel laten controleren.

gebitscontrole - gebitTijdens de gebitscontrole controleren wij of uw dier een behandeling nodig heeft of niet. Bijvoorbeeld om tandplak en tandsteen te verwijderen. Ook wordt u precies uitgelegd hoe u als eigenaar de tanden en kiezen van uw dier gezond kunt houden.

U kunt bellen voor een gratis gebitscontrole van uw huisdier in Dronten of Biddinghuizen: 0321-312152 of boek online een afspraak.

Door |2019-01-27T22:38:41+00:0027 januari 2019|Nieuws|0 Reacties

About the Author:

Delta Dierenartsen is de kliniek voor gezelschapsdieren in Dronten en Biddinghuizen waar persoonlijke aandacht en de zorg voor uw huisdier voorop staat. Wij behandelen in onze moderne, goed uitgeruste dierenkliniek huisdieren zoals hond, kat, konijn, fret en kleine knaagdieren.

Geef een reactie

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.