Maak kennis met de dierenarts-assistentes van Delta Dierenartsen. De dierenarts-assistente helpt onze dierenartsen in Dronten en Biddinghuizen en verzorgt de dieren op de praktijk. Zij zijn een onmisbare schakel in het team van Delta Dierenartsen.

Dierenarts-assistente: Corrie

Ddierenarts-assistente corrieag, ik wil mij graag even aan u voorstellen. Ik ben Corrie en sinds 1994 werkzaam bij Delta Dierenartsen als dierenarts-assistente. Ik ben nog begonnen bij Frank van Aalst, de toenmalig dierenarts. In 2005 verhuisde de praktijk naar bedrijventerrein “de Delta”, vandaar de naam van onze praktijk. Het leuke aan deze baan is het contact tussen mens en dier, ieder met zijn eigen verhaal. Zelf hebben wij twee honden: Maxi, een Matin kruising uit Burgos, Spanje en pup Donna, een kruising rottweiler. Twee geweldige honden! In mijn vrije tijd rijd ik paard, op een stoere Friese ruin en tot slot ben ik geslaagd voor mijn koetsiersexamen.


Dierenarts-assistente: Laura

dierenarts-assistente LauraIk ben Laura van den Hazel, begonnen als stagiair bij Delta Dierenartsen maar dat is van beide kanten zo goed bevallen dat ik per 1 januari 2017 bij Delta Dierenartsen ben komen werken. Ik heb twee katten: Skinny en Tinus. Bij Delta Dierenartsen doe ik alle werkzaamheden die horen bij het dierenarts-assistente zijn. Zo leg ik mij binnen de praktijk toe op de gebitsverzorging, de apotheek en ook op het bewaken van ons laboratorium en de narcose apparatuur. Dat is uiteraard erg belangrijk om alle dieren zo veilig mogelijk te kunnen opereren in onze praktijk.

dierenarts-assistente Karin


Dierenarts-assistente: Karin

De kleinschaligheid van deze praktijk waar de persoonlijke zorg en aandacht voor dier en mens centraal staat, daar kan ik mij volledig in vinden. Ik ben per 1 januari 2017 bij Delta Dierenartsen komen werken. Ik heb ruime werkervaring als dierenarts-assistente in diverse dierenartspraktijken en een dierenziekenhuis. Gebitsverzorging en is één van mijn hoofdtaken op de praktijk. Tevens ben ik gewichtsconsulent en ben ik verantwoordelijk voor ons Puppy Consult wat ik bovendien met veel passie doe. Hoe ik mijn dagelijkse werk tot slot moet samenvatten? Ik maak graag mensen en dieren blij.

Dierenarts-assistente: Maartje

Mijn wens was om in de polder aan het werk te gaan als paraveterinair. Ik heb de opleiding afgerond in 2003 en heb jarenlang in een dierenartspraktijk in het Gooi gewerkt. Ik ben dan ook blij dat ik bij Delta Dierenartsen in maart 2018 aan de slag kon. Op jonge leeftijd wist ik dat ik iets wilde gaan doen met dieren. Als mensen vragen wat er zo leuk aan is om dierenartsassistente te zijn dan is mijn antwoord: bijna alles. Het is afwisselend en je helpt waar het nodig is. Wat moeilijk blijft is als mensen verdriet hebben over een dier. In mijn vrije tijd wandel ik veel met mijn honden, natuurfotografie vind ik ook leuk. Daarnaast ben ik drie keer pleeggezin geweest voor blindengeleidehonden in opleiding, wat drie keer een bijzondere ervaring was om mee te maken. Sinds 2005 ben ik ook gediplomeerd hondentrimster. Delta Dierenartsen is een erkend leerbedrijf. Eén van mijn taken is dat ik de nieuwe generatie paraveterinairen die nog in opleiding zijn begeleid wanneer die bij ons stage komen lopen.

Dierenarts-assistente: Melissa

Deel uit maken van een hecht team met lieve en behulpzame collega’s, de prettige werksfeer bij Delta Dierenartsen en de mogelijkheid om mij verder te ontwikkelen als Cat Ambassador in deze mooie praktijk, waren voor mij belangrijke redenen om hier te komen werken. Ik ben namelijk stapelgek op katten. Samen met mijn zus heb ik drie katten en ook nog een hond. Als kind was ik al gek op dieren en wist ik dat ik later met dieren wilde werken. Ik heb mijn paraveterinair diploma gehaald in 2018 en heb gewerkt in een dierenkliniek in Almere. Nu versterk ik per 1 juni 2019 het team van Delta Dierenartsen.