Maak kennis met de dierenarts-assistentes van Delta Dierenartsen. De dierenarts-assistente helpt onze dierenartsen in Dronten en Biddinghuizen en verzorgt de dieren op de praktijk. Zij zijn een onmisbare schakel in het team van Delta Dierenartsen.

dierenarts-assistente Karin
Dierenarts-assistente: Karin

De kleinschaligheid van deze praktijk waar de persoonlijke zorg en aandacht voor dier en mens centraal staat, daar kan ik mij volledig in vinden. Ik ben per 1 januari 2017 bij Delta Dierenartsen komen werken. Ik heb ruime werkervaring als paraveterinair in diverse dierenartspraktijken en een dierenziekenhuis. Gebitsverzorging en helpen bij de Endoscopie is één van mijn hoofdtaken op de praktijk. Tevens ben ik gewichtsconsulent, diabetesconsulent en ben ik verantwoordelijk voor ons Puppy Consult wat ik bovendien met veel passie doe. Hoe ik mijn dagelijkse werk tot slot moet samenvatten? Ik maak graag mensen en dieren blij.

Dierenarts-assistente: Maartje

Mijn wens was om in de polder aan het werk te gaan als paraveterinair. Ik heb de opleiding afgerond in 2003 en heb jarenlang in een dierenartspraktijk in het Gooi gewerkt. Ik ben dan ook blij dat ik bij Delta Dierenartsen in maart 2018 aan de slag kon. Op jonge leeftijd wist ik dat ik iets wilde gaan doen met dieren. Als mensen vragen wat er zo leuk aan is om dierenartsassistente te zijn dan is mijn antwoord: bijna alles. Het is afwisselend en je helpt waar het nodig is. Wat moeilijk blijft is als mensen verdriet hebben over een dier. In mijn vrije tijd wandel ik veel met mijn honden, natuurfotografie vind ik ook leuk. Daarnaast ben ik drie keer pleeggezin geweest voor blindengeleidehonden in opleiding, wat drie keer een bijzondere ervaring was om mee te maken. Sinds 2005 ben ik ook gediplomeerd hondentrimster. In onze eigen trimsalon voor vacht- en huidverzorging in onze dierenartspraktijk aan de Dieze 6B zorg ik er voor dat uw huisdier een optimale en gezonde vacht houdt. Delta Dierenartsen is een erkend leerbedrijf. Eén van mijn taken is dat ik de nieuwe generatie paraveterinairen die nog in opleiding zijn begeleid wanneer die bij ons stage komen lopen.

Dierenarts-assistente: Mariëtte

Na mijn opleiding tot paraveterinair heb ik de opleiding voor veterinair praktijkmanagement aan de Aeres Hogeschool in Dronten gedaan.
Na een stage bij Delta Dierenartsen ben ik in juni 2019 officieel in dienst gekomen als paraveterinair. Naast de allround taken van een assistente, hou ik ook mij bezig met administratieve taken achter de schermen binnen de praktijk, zoals het helpen bij de financiële administratie, apotheekbeheer en de planning rond om de vakanties en de weekenden. Naast onze beagle hebben wij 2 friese paarden waarmee ik actief ben in de mensport

marieke delta dierenartsenDierenarts-assistente: Marieke

Marieke werkt bij ons vanaf september 2021! Marieke is nog niet zo lang geleden verhuisd naar Dronten en stuurde ons een open sollicitatie. Zij heeft in 2013 haar diploma gehaald en heeft al een paar jaar ervaring opgedaan bij verschillende dierenartspraktijken, o.a. bij de Specialistische Dierenkliniek (SDU) in Utrecht. Vanwege de grote afstand zocht zij een baan dichter bij huis en haar interesse werd gewekt door Delta Dierenartsen. Nou, die baan heeft ze gevonden! Een extra reden om ons een brief te schrijven was het grote en diverse aanbod aan zorg wat wij als dierenartspraktijk aanbieden aan de huisdieren. Het team had direct een goede klik. Na een paar keer meelopen is ze ons team definitief komen versterken en daar zijn we heel blij mee.

Marieke woont samen met haar vriend en haar katten op zo’n vijf minuten van de praktijk in Dronten. Marieke kunt u op de praktijk in Dronten aantreffen op de maandag, dinsdag, woensdag en de donderdag.