Delta Dierenartsen in Dronten bevindt zich in Business Zone Delta in Dronten-West.
Wij zijn gevestigd naast Lunchroom DubbelDekker/Frieteria.

routebeschrijving delta dierenartsenRoutebeschrijving Dronten:

Onze kliniek in Dronten bereikt u alsvolgt: Vanaf de rondweg N307 neemt u de afslag Delta / Dronten-West. Nu rijdt u op de Rivierendreef. De Dommel is de parallelweg rechts van deze weg. Rij de Dommel helemaal af en bijna aan het einde vindt u ons aan uw rechterhand. Ons adres is de Dommel 8A, op het parkeerterrein naast de Frieteria.

Er is ruim en voldoende gelegenheid om te parkeren. Parkeren is gratis. Vanuit Swifterbant is het slechts enkele minuten rijden. Ook vanuit Lelystad via de N307 is onze praktijk gemakkelijk en snel te bereiken.

Routebeschrijving Biddinghuizen:

Onze vestiging in Biddinghuizen bevindt zich op het plein bij de bushalte, aan de overkant van de kerk.

Onze contactgegevens:
Dronten              de Dommel 8A
 8253 PL Dronten
 0321-312152
 info(a)deltadierenartsen.nl
Biddinghuizen  Plein 7
 8256 AZ Biddinghuizen
 0321-332888

Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen uw mail te beantwoorden. Voor spoedgevallen kunt u ons beter bellen op 0321-312152.

Tips of Suggesties ?

Heeft u ideeën of suggesties om onze dienstverlening te verbeteren? We staan altijd open voor feedback. U kunt hiervoor ook ons contactformulier gebruiken.

Klacht?

Uw huisdier de beste zorg en aandacht bieden, daar spannen wij ons elke dag voor in. Bent u ontevreden ? Wij horen het graag. Bel, mail of maak gebruik van ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.