Route

Delta Dierenartsen in Dronten bevindt zich in Business Zone Delta in Dronten-West aan de Dieze 6B.

Routebeschrijving Dronten:

Onze kliniek in Dronten bereikt u als volgt: Vanaf de rondweg N307 neemt u de afslag Delta / Dronten-West. Nu rijdt u op de Rivierendreef. De Dieze is de parallelweg links van deze weg. Rij de Dieze helemaal af en bijna aan het einde vindt u ons aan uw linkerhand. Ons adres is De Dieze 6B.

Er is ruim en voldoende gelegenheid om te parkeren. Parkeren is gratis. Vanuit Swifterbant is het slechts enkele minuten rijden. Ook vanuit Lelystad via de N307 is onze praktijk gemakkelijk en snel te bereiken.

Routebeschrijving Biddinghuizen:

Onze vestiging in Biddinghuizen bevindt zich op het plein bij de bushalte.

Onze contactgegevens:
Dronten             de Dieze 6B
  8253 PS Dronten
  0321-312152
  info(a)deltadierenartsen.nl
Biddinghuizen Plein 7
  8256 AZ Biddinghuizen
  0321-332888

Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen uw mail te beantwoorden. Voor spoedgevallen kunt u ons beter bellen op 0321-312152.

Tips of Suggesties ?

Heeft u ideeën of suggesties voor onze praktijk of om onze dienstverlening te verbeteren? Wij staan altijd open voor feedback. U kunt hiervoor ook ons contactformulier gebruiken.

Klacht?

Uw huisdier de beste zorg en aandacht bieden, daar spannen wij ons elke dag met hart en ziel voor in. Bent u ontevreden over onze dienstverlening ? Dan horen wij dat daarom graag van u. U kunt ons gerust bellen, maar u mag ons ook mailen of gebruik maken van ons contactformulier en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.