Puppy Consult in Dronten: Schrijf je vandaag nog in en laat jouw pup regelmatig gratis professioneel controleren

h-foto_GoldenRetriever-rennendJe bent de trotse eigenaar van een nieuwe pup. Natuurlijk wil je ook dat jouw pup gezond opgroeit en dat je hem alle zorg en aandacht wil geven voor een lang en gelukkig leven.

Puppy Consult

Om je daarbij te helpen biedt Delta Dierenartsen jou een geheel gratis Puppy Groeibegeleidingsprogramma aan. Dat noemen we: Puppy Consult. Dit betekent dat wij jou en jouw pup begeleiden tijdens de belangrijkste periode in zijn leven, het eerste jaar. Je kunt dit vergelijken met een consultatiebureau voor kinderen. Onder onze klanten is er veel behoefte aan professionele begeleiding tijdens dit eerste levensjaar. Daarom bieden we  deze service helemaal gratis voor jou aan. Wij zijn gestart met deze gratis service in 2010 en al vele pups en baasje gingen jou voor. Wij krijgen eigenlijk alleen maar positieve en ook leuke reacties.

Na de eerste controle bij de dierenarts bezoekt je met jouw pup tijdens het eerste levensjaar een paar keer onze praktijk. Tijdens de bezoeken wordt door Karin gekeken en bijgehouden hoe snel jouw pup groeit en of die zich goed ontwikkelt. Daarnaast krijg je van ons advies over belangrijke zaken zoals voeding, parasieten, gezondheid en opvoeding. Ook passeren zaken als ziektekosten en een goede verzorging van de vacht, nagels en het gebit de revue.

Gezonde voeding voor pups

Gezonde voeding is ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van uw pup. Een goede, evenwichtige voeding zorgt ervoor dat jouw opgroeiende pup alle voedingsstoffen binnen krijgt die hij nodig heeft. Helaas zien wij nog té vaak problemen die het gevolg zijn van verkeerd en onevenwichtige voeding. Dit varieert van skeletproblemen zoals HD, ED en groeipijnen maar ook problemen met de ontlasting; zoals diarree, te vaak poepen, slechte eetlust, braken en winderigheid. Ook huidklachten zoals een te schilferige of doffe vacht, overmatig veel verharen en jeuk komen voor door onjuiste voeding.

Veel van deze problemen zijn te voorkomen door jouw pup vanaf het begin een goede start te geven. Zo zorg je ervoor dat jouw pup sterke tanden, botten, spieren en een goed immuunsysteem ontwikkelt. Delta Dierenartsen geeft je graag advies om problemen te voorkomen. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Geef jouw pup daarom een gezonde start en schrijf hem vandaag nog kosteloos in voor ons Puppy Consult. Gratis Inschrijven doe je bij ons op de praktijk of bel naar: 0321-312152.

Algemene informatie over de verzorging van puppy’s