Dierenarts Biddinghuizen – Plein 7

Bij Delta Dierenartsen in Biddinghuizen kunt u terecht voor afspraken bij de:

  • Dierenarts
  • Dierenarts-assistente

En natuurlijk verder ook voor:

  • Vaccinaties bij hond, kat en konijn
  • Bloedonderzoek
  • Urine- en ontlastingsonderzoek
  • Informatie en advies

Ook kunt u bij onze dierenartspraktijk in Biddinghuizen natuurlijk terecht. Zo verkopen wij de allerbeste diervoeding. Wij hebben de beste en veiligste vlooienmiddelen en ontwormingsmiddelen en uitgebalanceerde dierverzorgingsproducten. Deelnemers aan ons Delta Zorg Plan krijgen extra voordeel.

Grotere ingrepen zoals bijvoorbeeld operaties en gebitsbehandelingen worden aan de Dieze 6B in Dronten uitgevoerd. Dit geldt daarnaast ook voor rhinoscopie, echo’s en röntgenfoto’s. Hiervoor kunt u dus bij onze locatie in Dronten terecht.

Dierenarts Biddinghuizen:

Maandag: 13.00 – 15.00 uur
Dinsdag: 16.00 – 19.00 uur
Woensdag: –
Donderdag: –
Vrijdag: –

Delta Dierenartsen werkt uitsluitend op afspraak.  Wilt u een afspraak maken ? Bel 0321-332888 of boek online  uw afspraak.
Voor spoedgevallen: bel 0321-312152

Klik hier voor onze adresgegevens in Google Maps

Voor een routebeschrijving klikt u hier.

Stress verminderen voor katten

Een bezoek aan de dierenarts is voor u en voor uw huisdier misschien best wel spannend. In het bijzonder geldt dit natuurlijk voor katten! Daarom zullen wij er alles aan doen om dit zo prettig en rustig mogelijk te laten verlopen.

In de eerste plaats hebben wij er voor gekozen om deel te nemen aan een speciaal programma. Dit programma is van de International Cat Care. Voor dit programma moet een dierenartspraktijk bewijzen dat die aan strenge eisen voldoet. Zo moet een dierenarts speciale faciliteiten hebben voor katten. Ten tweede moeten de personeelsleden een professionele manier van omgaan met katten hebben.

Het verminderen van stress staat voorop in onze benadering van katten. Door goede kennis van het gedrag wordt  stress bij het bezoek aan de dierenarts vermindert. Dat begint in eerste instantie bij u thuis. Vervolgens komt de voorbereiding voor de reis. Daarna komt het vervoer. Hierna volgt het verblijf in de wachtkamer. En als laatste, het bezoek tijdens het bezoek bij de dierenarts. Dit alles bij elkaar zorgt er voor dat katten minder stress ervaren. Want aan de andere kant, een kat in stress is slecht te onderzoeken en moeilijker te behandelen.

Uw kat op zijn gemak, óók in Biddinghuizen

Hieronder vertellen wij samengevat hoe wij ervoor zorgen dat uw kat zich op zijn gemak zal voelen.

  • Allereerst zijn er dekentjes beschikbaar om over de vervoersmand te leggen zodat uw kat kan schuilen. Vraag hier dus naar bij onze assistente.
  • Wij nemen vervolgens ruim de tijd voor een consult. Wij behandelen uw huisdier daarom op afspraak. Ook praten wij rustig tegen uw kat. Het liefst laten wij hem of haar zelf uit het mandje komen en wij behandelen de kat daar waar hij of zij dat fijn vindt.
  • Wij hebben gespecialiseerde materialen voor behandeling van katten.

Tenslotte, wij zullen altijd met geduld en respect voor de kat zorgen dat uw kat zich zoveel mogelijk op zijn gemak voelt.