Februari: Maand van de gebitsverzorging

 Klik hier: Maak nu een AFSPRAAK voor een GRATIS GEBITSCONTROLE

“Slechte adem is meestal een veeg teken dat er iets al behoorlijk mis is, dus laat het gebit van uw huisdier bij slechte adem tijdens de maand van de gebitsverzorging gratis controleren.”

Wanneer heeft u voor het laatst gekeken naar het gebit van uw huisdier?

doe de gebitscheckHeeft u ooit een pijnlijke tand, kies of een ongemakkelijk gevoel in de mond gehad? De meeste mensen gaan bij pijn of problemen in de mond gelukkig vroeger of later naar de tandarts. Onze dieren laten het niet altijd even goed snel merken wanneer ze last hebben. Toch heeft 80% van de dieren ouder dan drie jaar gebitsproblemen. Regelmatige gebitscontrole en gebitsverzorging bij uw huisdier is daarom zo belangrijk. Door regelmatig te kijken en te poetsen zorgt u voor gezonde tanden en kiezen en houdt u uw huisdier gezond. En feit is, als je niet kijkt kun je niets zien ….

Voor onze honden, katten, konijnen en cavia’s is een gezond gebit van groot belang. Tijdens de maand van de gebitsverzorging verzorgt Delta Dierenartsen daarom gratis gebitscontroles

Wist u dat 80% van alle honden en katten ouder dan 3 jaar gebitsproblemen heeft?

Tijdens de gratis gebitscontroles zullen dierenarts Toya de Koning en dierenarts Dennis van Klingeren aangeven of uw dier een behandeling nodig heeft of niet, bijvoorbeeld voor het verwijderen van tandplak en tandsteen. Ook wordt u in de praktijk precies uitgelegd hoe u als eigenaar het gebit van uw dier gezond kunt houden. Zo houdt uw huisdier een gezond en sterk gebit.

Delta Dierenartsen legt zich in het bijzonder toe op het voorkomen en behandelen van gebitsaandoeningen. Lees hier een artikel over Delta Dierenartsen en gebitsverzorging in Petfood.

ACTIES:

Wij geven tijdens de gebitsmaand 10% korting op alle gebitsbehandelingen en gebitsverzorgingsartikelen.

qwerts dino

 

Wilt u meer weten over de jaarlijkse terugkerende maand van de gebitsverzorging? Klik dan hier