Waarnemend dierenarts: Georgina Jansen

Beste diereneigenaar!

Mijn naam is Georgina Jansen en ik ben waarnemend dierenarts bij deze prachtige kliniek.
Inmiddels ben ik alweer 13 jaar dierenarts en sinds 2016 ondersteun ik praktijken waar nodig.

Mocht u uw vertrouwde vaste dierenartsen en mijn fijne collega’s (Toya en Dennis)  een keer niet tegenkomen,
dan hoop ik u en uw lieftallige huisdier graag van dienst te mogen zijn op de net zo vertrouwde manier.

Graag tot ziens op de praktijk!

Waarnemend dierenarts: Gerlinde Schuite-Overmeer

fotomel_2040_hndjsIk ben Gerlinde Schuite-Overmeer. In 2003 kwam ik voor het eerst in Dronten werken met Frank van Aalst en Toya de Koning. Toen Toya op de Dommel met Delta Dierenartsen begon verhuisde ik mee. In deze goed geoutilleerde praktijk met fijne collega’s werk ik altijd met veel plezier.

Tegenwoordig ondersteun ik het team als een van de vaste waarnemers. Behalve waarnemen heb ik ook een vaste baan als dierenarts bij een andere praktijk.

Samen met mijn man en 3 kinderen hebben we 2 honden. Uit eigen ervaring weet ik hoe je huisdier onderdeel van het gezin uitmaakt en hoe belangrijk het is dat er goede medische zorg is in de buurt.

Voor mij betekent dierenarts zijn dat ik er ben voor de dieren en hun eigenaren, en ook alle aandacht heb voor beiden. Het is een dynamisch vak met de mogelijkheid om steeds weer nieuwe kennis en ervaring op te doen.

Waarnemend dierenarts: Nanda van Dijk

Ik ben Nanda van Dijk. Ik ben in 1991 afgestudeerd en heb de eerste jaren
na mijn studie met landbouwhuisdieren gewerkt. Daarna ben ik me toch gaan richten op de gezelschapsdieren omdat ik daar meer mijn ei in kwijt kan. Inmiddels ben ik al heel lang waarneemster bij veel verschillende praktijken in het hele land.

Ik heb zelf thuis 2 katten waar ik stapelgek op ben, Krootje en Schroef. Ik kan helaas geen hond meer houden door mijn wisselende werkzaamheden; daarom geniet ik extra van alle honden op de praktijken waar ik werk.

Sinds een aantal jaren werk ik met zeer veel plezier in de vakantie periodes bij Delta Dierenartsen.