Delta ZorgPlan: Uw hond of kat het hele jaar gezond voor een vast bedrag per maand

Het leven is duur genoeg. Het moment dat Luna of Max besluit om ziek te worden komt altijd op het verkeerde moment. Maar bezuinigen op de gezondheid van je huisdier wil je ook niet. Toch kun je wel iets doen tegen hoge kosten. Voorkomen is immers altijd beter dan genezen, ook voor de portemonnee. Zou het fijn zijn als je daar op kunt besparen? Daarom hebben wij het Delta ZorgPlan ontwikkeld. Met ons Delta ZorgPlan bespaar je per jaar tot maar liefst 40% op de vaste preventieve zorgkosten voor jouw huisdier. Jouw huisdier is dan een jaar lang verzekerd van alle preventieve zorg zoals o.a. vaccinaties, de beste vlooienmiddelen plus nog veel meer voordeel.

De gezondheid van jouw huisdier staat bij ons altijd voorop. Huisdieren moeten regelmatig behandeld worden tegen bijvoorbeeld virussen, parasieten en bacteriën. Wij vinden het net zoals jij belangrijk dat jouw huisdier de beste zorg en aandacht krijgt en dat de kosten voor preventieve zorg ook in onzekere tijden betaalbaar en overzichtelijk blijven. Daarom adviseren wij het Delta ZorgPlan.

Delta ZorgPlan: geen huisdierverzekering,
maar de beste preventieve gezondheidszorg voor uw huisdier 

Ons Delta ZorgPlan bevat alle preventieve zorg voor jouw hond, kat of konijn, zoals o.a. de jaarlijkse inentingen en alle anti-wormenmiddelen en anti-vlooien & tekenmiddelen voor een heel jaar. Maar er zitten nog meer voordelen aan!

delta zorgplan

Wat is het Delta Zorgplan?

Wij houden van onze huisdieren, maar laten we eerlijk zijn, het valt soms niet mee om ons huisdier de verzorging te geven die het verdient. Een huisdier goed verzorgen kost veel geld en als eigenaar moet je aan zoveel dingen denken. En dan komen daar ook nog periodieke uitgaven bij zoals het jaarlijks bezoek aan de dierenarts en de kosten voor ontworming, vlooien- en tekenmiddelen. Zou het fijn zijn als je daarop kunt besparen ? En zou het ook niet fijn zijn als die kosten over het hele jaar gespreid kunnen worden, zonder dat u zich daar druk over hoeft te maken?

Met ons Delta ZorgPlan ontvangt jouw hond, kat of konijn de noodzakelijke jaarlijkse preventieve zorg met het gemak van maandelijks gespreid betalen. Bovendien heb je als deelnemer aan het Zorgplan recht op exclusieve kortingen op andere producten en diensten van Delta Dierenartsen:

Gegarandeerd besparen

Je bespaart gegarandeerd tot maar liefst 40% op de preventieve behandelingskosten van jouw huisdier en je kunt kosteloos gebruik maken van diverse diensten.  Zo maken wij het je makkelijk om het welzijn van jouw huisdier te bewaken en je bespaart gegarandeerd geld.

Het Delta ZorgPlan is dus geen huisdierverzekering, maar het is een jaarlijks kortingsabonnement voor preventieve gezondheidszorg voor jouw huisdier.

Helaas worden preventieve kosten lang niet altijd of slechts gedeeltelijk vergoed door een huisdierverzekering. Het Delta ZorgPlan is dus aan te raden voor zowel verzekerde als niet-verzekerde dieren. Als je dat wilt kun je voor onvoorziene kosten een huisverzekering afsluiten.

Wat biedt het Delta Zorgplan?

 • Verbetering van diergezondheid door nadruk op preventie. Met het Delta ZorgPlan weten we zeker dat jouw huisdier alle preventieve zorg krijgt die nodig is onder onze deskundige begeleiding.
 • Het Delta ZorgPlan garandeert de beste begeleiding: Je krijgt advies van echte dierzorgprofessionals. De dierenarts en dierenarts-assistentes staan garant voor een optimale verzorging van jouw huisdier.
 • Met het Delta ZorgPlan heeft u recht op alle jaarlijkse door Delta Dierenartsen goedgekeurde vaccinaties, vlooien-, teken- en wormbehandelingen.
 • Gratis E-Alertsysteem: Het Zorgplan is uitgerust met een herinneringssysteem. Je hoeft je hier nooit meer zorgen over te maken. Wij bewaken dit voor jou.
 • Voorkomen is beter dan genezen. Omdat je gratis gebruik kunt maken van de diensten van onze dierenarts-assistentes, worden gezondheidsproblemen sneller herkend en aangepakt, nog voor ze kunnen leiden tot verergering en hogere medische kosten.
 • Jouw huisdier houden wij gezond en fit door geplande gezondheidscontroles en behandelingen.
 • Hoge kortingen op producten en diensten zoals bij bijvoorbeeld castratie en sterilisatie. Vraag ons geheel vrijblijvend om een berekening van jouw directe voordeel per jaar

Welke zorgplan pakketten zijn er?

Met ieder Delta ZorgPlan zorg je samen met ons optimaal voor jouw huisdier en het voldoet aan de hoogste eisen voor huisdierenzorg. Wij staan garant voor de allerbeste zorg. Bij ons is jouw huisdier in vertrouwde handen!

Je kunt op dit moment een keuze maken uit het Basis Delta ZorgPlan (voor volwassen honden, katten en konijnen vanaf 9 maanden leeftijd) en het Puppy of Kitten Delta ZorgPlan (tot 9 maanden leeftijd).

Ben je ook benieuwd naar de voordelen voor jouw huisdier? Vraag dan geheel vrijblijvend jouw persoonlijke aanbieding aan!  Kom langs of bel. Ook kun je het contactformulier invullen. Wij rekenen graag voor jou uit wat je direct jaarlijks kunt gaan besparen.

Deelnemen is erg makkelijk

Je schrijft je in bij de balie. Lees de Algemene Voorwaarden. Vul het inschrijfformulier volledig in. Onderteken het inschrijfformulier en het incasso formulier. Betaal aan de balie de eerste termijn en je kunt vervolgens met jouw huisdier gelijk profiteren van de voordelen van het Delta ZorgPlan.

Opzeggen

Ook opzeggen is heel makkelijk. Je stuurt ons een email en wij maken dan een overzicht van de tot dan toe afgenomen diensten en/of producten. Het verschil in de reeds betaalde bedragen en de waarden van de afgenomen diensten en producten moet je dan nog wel betalen. De korting over de afgenomen producten en diensten komt dan te vervallen.

Hoe werkt het Delta ZorgPlan?

Wanneer je meedoet reken je voor de eerste maand af aan onze balie. Je krijgt dan meteen voor drie maanden aan ontwormings- en vlooien/tekenmiddelen mee. Vervolgens wordt maandelijks via automatische incasso een vast bedrag afgeschreven van jouw rekening. Hierna kun je ieder kwartaal, zonder aanvullende kosten, de producten uit het Zorgplan ophalen bij Delta Dierenartsen in Dronten of Biddinghuizen. Uiteraard krijg je van ons hiervoor een herinnering.  In het Zorgplan zijn ook regelmatige gezondheidschecks opgenomen, zodat eventuele medische problemen in een vroeg stadium gesignaleerd of zelfs voorkomen kunnen worden. Dat scheelt jou en jouw huisdier een hoop zorgen en ongemak. Bovendien voorkom je zo dat je later onnodige medische kosten maakt.

Toelichting op de producten en diensten in het plan

Vaccinaties

Hier worden in ieder geval de zogenaamde “core” vaccinaties bedoeld.

 • Leptospirosis en/of DHP voor de hond
 • Niesziekte en/of Kattenziekte voor de kat
 • Myxomatose en RHD type 1 en 2 voor het konijn

De meeste honden in Dronten en omgeving snuffelen en spelen met andere honden. Zij lopen daardoor extra risico  op het krijgen van besmettelijke hondenhoest (Bordetella). Daarom hebben wij óók de vaccinatie tegen besmettelijke hondenhoest gratis opgenomen in ons Delta Zorgplan voor de hond. Bijzondere entingen zoals tegen hondsdolheid (Rabiës) zijn tegen gereduceerd tarief in het Delta ZorgPlan opgenomen.

Ontwormen

Passend bij de specifieke omstandigheden van uw dier wordt het beste product gezocht. In het Delta ZorgPlan wordt geadviseerd te ontwormen volgens ESCCAP-richtlijnen. Dit zal gemiddeld 4x per jaar zijn. Extra behandelingen in verband met reizen naar het buitenland zijn niet in het Delta ZorgPlan opgenomen of extra behandelingen vanwege vers vlees voeding.

Vlooien en Teken

Uw dier wordt een jaar lang beschermd tegen vlooien en als nodig teken en zandvliegen, met een toedieningsvorm en frequentie afgestemd op uw huisdier.

Urine onderzoek

Hierbij wordt naar het soortelijk gewicht, eiwit, glucose, zuurgraad en naar het sediment in de urine gekeken. Eventuele verminderde werking van de nieren, een infectie of blaasgruis kan hiermee ontdekt worden. Tijdige behandeling van deze problemen kan ernstige gezondheidsproblemen voorkomen of uitstellen.

Korting op sterilisatie/castratie en voeding

Als deelnemer aan het Delta ZorgPlan ontvangt u het hele jaar door korting op de sterilisatie/castratie, titerbepalingen en op onze dieet- en onderhoudsvoeding. Koopt u bij ons Specific voer, dan profiteert u als deelnemer aan het Delta ZorgPlan van 17,5 % DIRECTE KORTING op alle voeders van Specific.

Uitgebreid lichamelijk onderzoek door een dierenarts

Tweemaal per jaar wordt u uitgenodigd op onze kliniek voor een uitgebreid lichamelijk onderzoek van uw huisdier door één van onze dierenartsen. Eventuele aandoeningen kunnen hierdoor op tijd ontdekt en behandeld worden. Eén van deze controles zal samen vallen met de jaarlijkse inenting.

Consult dierenarts-assistente

De kennis van onze assistentes staat kosteloos tot uw beschikking. Hieronder vallen gewichts– en vachtcontroles, voedingsadviezen, gebitscontroles en nagels knippen. Twee keer per jaar kunt u gratis een afspraak maken op het spreekuur voor de assistente.

Bloeddrukmeting volwassen kat

Een te hoge bloeddruk kan bij katten hartproblemen veroorzaken. Ook kan het loslating van het netvlies en daarmee blindheid bewerkstelligen of een bloeding in de hersenen veroorzaken. Zeker bij senior katten kunnen de gevolgen aanzienlijk zijn. Nierproblemen en hartaandoeningen kunnen op hun beurt ook weer de bloeddruk verhogen. Een te hoge bloeddruk is bij de kat gelukkig met medicijnen goed te behandelen. Bij katten boven de 12 jaar controleren wij 1x per jaar gratis de bloeddruk.

Puppy/Kitten

Heeft u een puppy of een kitten dan ontvangt u een extra korting van 10% op de puppy en kitten vaccinaties.

Tarieven

De maandpremie van het Delta ZorgPlan is afhankelijk van de diersoort, het volwassen gewicht van het dier en uiteraard van welk pakket u kiest.

Voor alle pakketten geldt dat uw korting op jaarbasis kan oplopen tot 40%! Wilt u weten wat het specifieke maandbedrag is voor uw dier? Wij maken graag een op maat gemaakte offerte. Neem dan contact met ons op of loop even binnen op één van onze vestigingen!

Veel gestelde vragen

Waarom zou ik meedoen aan het Delta ZorgPlan?

Uw huisdier moeten regelmatig behandeld worden tegen virussen, bacteriën en andere parasieten. Die parasieten zijn vlooien, teken en wormen. Dit is noodzakelijk om te voorkomen dat uw huisdier ziek wordt of last krijgt van andere gezondheidsproblemen.  Het niet op tijd behandelen van uw huisdier kan namelijk leiden tot ernstige problemen. Dit kan veel dierenleed en ook hoge kosten met zich meebrengen. Voorkomen is altijd beter dan genezen én ook nog eens voordeliger. Door deelname aan het Delta ZorgPlan ontvangt uw huisdier de noodzakelijke preventieve behandelingen en kunt u laagdrempelig de gezondheid van uw huisdier laten controleren. De kosten spreidt u over het hele jaar. Binnen het Delta ZorgPlan krijgt u daar bovenop heel interessante kortingen omdat de dierenarts natuurlijk ook niets liever wil dan de beste zorg voor uw dier.

Alle voordelen van het Delta ZorgPlan op een rij:

 • Gemak en Overzicht
 • Spreiding van de kosten van preventieve zorg over 12 maanden
 • Gegarandeerd voordeel op diverse producten en diensten
 • Uitstekende preventieve zorg voor uw huisdier
 • Regelmatig controle van de gezondheid van uw huisdier
Wat is het verschil tussen het Delta ZorgPlan en een verzekering?

Het Delta ZorgPlan dekt de kosten van preventieve zorg die niet door een verzekering worden gedekt. Een verzekering wordt afgesloten omdat ziekten en aandoeningen altijd onverwacht optreden. U kunt dan ineens voor hoge kosten komen te staan. Het Delta ZorgPlan is dus aan te raden voor zowel verzekerde als niet verzekerde dieren.

Hoe werkt het Delta ZorgPlan?

Allereerst vult u het registratieformulier volledig in en u ondertekent het. Dit inschrijfformulier is te verkrijgen bij ons in Dronten of Biddinghuizen. Voor de producten en behandelingen die onder het plan gedekt zijn, hoeft u alleen de eerste termijn rechtstreeks te voldoen aan de balie. Daarna worden gedurende 11 maanden de volgende termijnen automatisch van uw bankrekening afgeschreven. Uw deelname wordt automatisch verlengd na een jaar, tenzij u zelf een maand van te voren schriftelijk opzegt.

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn afhankelijk van het soort huisdier en volwassen gewicht. Omgerekend is uw voordeel gegarandeerd tot wel 40% ten opzichte van de normale waarde van de producten en behandelingen. Wij rekenen graag persoonlijk voor u uit wat ú direct jaarlijks kunt gaan besparen.

Kunnen er wijzigingen in het maandelijkse bedrag optreden?

Wij behouden ons het recht voor om de maandelijkse tarieven te wijzigen. Als er wijzigingen noodzakelijk zijn, dan wordt u hierover minstens één maand van te voren via e-mail geïnformeerd en heeft u, indien u niet akkoord bent, heeft u het recht om het Delta ZorgPlan te beëindigen. Het maandelijks verschuldigde bedrag voor deelname wordt jaarlijks per 1 januari gecorrigeerd voor inflatie (CBS consumentenprijsindex).

Welke vaccinaties zijn in het Delta ZorgPlan opgenomen?

In het Delta ZorgPlan is de jaarlijks voor iedere hond of kat noodzakelijke vaccinatie opgenomen. Dit noemen virologen de zogenaamde “core-vaccinaties”. Omdat de meeste honden in Dronten en omgeving ook snuffelen en spelen met andere honden en daardoor extra risico lopen op het krijgen van besmettelijke hondenhoest, hebben wij óók de vaccinatie tegen besmettelijke hondenhoest standaard gratis voor de hond in het ZorgPlan opgenomen. Bijzondere vaccinaties zoals tegen pensionbezoek voor de kat of tegen hondsdolheid voor reizen naar het buitenland (hond & kat) zijn niet inbegrepen, maar uiteraard krijgt u bij deelname wel korting.

Wat is het consult dierenartsassistente?

Twee keer per jaar kunt u tijdens een consult met één van onze assistentes onder andere het gebit en het gewicht laten controleren. Ook kunt u de voeding bespreken en alle overige vragen stellen die u bezighouden met betrekking tot de gezondheid van uw huisdier. Tevens kunt u dan gratis de nagels door de assistente laten knippen. Voor deelnemers aan het Basis Delta ZorgPlan zijn hier geen kosten aan verbonden.

Wat gebeurt er als ik een maandelijkse termijn niet betaal, bijvoorbeeld door onvoldoende saldo?

Het Delta ZorgPlan wordt in dat geval stil gezet. Dat betekent dat u geen recht heeft op producten en diensten uit het Delta ZorgPlan zolang u niet betaald heeft. Uiteraard zullen we met u in contact treden en alsnog het verschuldigde bedrag met u verrekenen plaats vinden voor de reeds geleverde of reeds betaalde diensten tegen het normaal geldende tarief volgens de Algemene Voorwaarden van de KNMvD

Hoe kan ik opzeggen?

Opzeggen is heel eenvoudig. U zegt op door een mail te sturen naar info@deltadierenartsen.nl onder vermelding van Delta ZorgPlan. Het verschil in de al betaalde bedragen van de afgenomen diensten en producten gedurende het jaar moet u dan nog wel betalen (u krijgt dan geen korting meer). Het restant wordt bij u in rekening gebracht.

Wat gebeurt er als mijn huisdier overlijdt?

Als uw huisdier is overleden, dan kunt u het Delta Zorgplan met onmiddellijke ingang opzeggen.

Andere vragen?

Stel ze gerust. Wij zijn er voor u. Onze dierenartsen en assistentes staan klaar om uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. U kunt ook altijd even bellen (0321-312152) of vul ons contactformulier in voor meer informatie.