Misschien heeft u het al gehoord… misschien ook niet … maar wist u dat Delta Dierenartsen verhuisplannen heeft?

De lokatie in Dronten gaat in de toekomst verhuizen van de Dommel 8a naar de overkant, naar de Dieze 6B, nog geen 100 meter verderop dus!

Waarom gaan we verhuizen?

We zijn druk bezig met alle voorbereidingen achter de schermen en we hopen in de loop van dit jaar te gaan starten met de verbouw.

Het pand zoals het nu is aan de buitenkant …
Van binnen nog leeg …

Zodat wij onze klanten en patiënten de komende jaren nóg beter van dienst kunnen zijn in een grotere en nog beter aangepaste dierenartsenpraktijk!

De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat steeds meer klanten en patiënten uit Dronten, Biddinghuizen, Swifterbant en Lelystad de weg naar onze praktijk hebben gevonden. We zijn erg trots op de positieve berichten en waardering die we krijgen.

Uw huisdier fit en gezond houden

Door die toenemende populariteit groeien we op de locatie aan de Dommel uit onze jas. Om onze klanten en patiënten goed te kunnen blijven helpen, zal de praktijk naar een pand verhuizen waar onze dierenartsen en assistenten volledig up-to-date de modernste diergeneeskundige werkzaamheden en ingrepen kunnen uitvoeren en waar we meer en nog betere faciliteiten zullen hebben om uw huisdier zo optimaal mogelijk te verzorgen en vooral GEZOND TE HOUDEN!

Wij houden u op de hoogte !


Een blik vanuit het toekomstige pand richting ons huidige pand