Wij gaan verhuizen van de Dommel 8a naar de Dieze 6B, nog geen 100 meter verderop dus!

Stand van zaken

Na alle voorbereidingen achter de schermen en de zomervakantie zijn de eerste werkzaamheden nu écht begonnen. De komende maanden zal aannemer Hedibouw uit Biddinghuizen ons gaan helpen met de uitvoering van alle verbouwplannen. De eerste werkzaamheden zijn inmiddels gestart.

Eerste werkzaamheden aan het nieuwe pand van Delta Dierenartsen zijn begonnen

De nieuwe praktijk zal een stukje groter zijn en worden uitgevoerd in een fris nieuw jasje. Er zullen enkele nieuwe faciliteiten komen waar we u zeker van op de hoogte zullen houden. Maar omdat wij het nog wel een klein beetje spannend willen houden, vertellen we u nog niet alles …

Maar één van de dingen die uniek zal zijn voor Delta Dierenartsen ten opzichte van andere dierenartsen en dierenartspraktijken in de regio Dronten, Biddinghuizen en omgeving, is dat wij een aparte honden- en kattenwachtkamer zullen gaan hebben naast aparte verblijfruimtes voor de honden en de katten.

Ideaalbeeld: hond en kat samen in goede harmonie. Maar wij weten allemaal dat dit vaak niet de realiteit is

Dit is vooral een positieve ontwikkeling voor katten. Een bezoek aan de dierenarts is voor een kat namelijk vaak een stressvolle ervaring. Het begint vaak al thuis met de stress van het vervoer in een mandje. Dan de reis naar de dierenarts. Vervolgens alle geuren en geluiden van andere dieren op de dierenartspraktijk en tot slot de behandeling bij de dierenarts. Wij willen juist in onze praktijk die stress zoveel mogelijk wegnemen. Wat een kans om dit in de nieuwe praktijk direct uit te voeren: niet alleen hondvriendelijk maar ook katvriendelijk! Een katvriendelijke praktijk streeft er naar om de beste kattenbehandeling te geven met daarbij zo min mogelijk stress voor het dier.

Waarom gaan we verhuizen?

Het pand zoals het nu is aan de buitenkant …
Van binnen nog leeg …

Zodat wij onze klanten en patiënten de komende jaren nóg beter van dienst kunnen zijn in een nóg beter aangepaste dierenartsenpraktijk, waarin we nóg meer rekening houden met de wensen van zowel onze huisdieren en hun eigenaars!

De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat steeds meer klanten en patiënten uit Dronten, Biddinghuizen, Swifterbant en Lelystad en zelfs verder de weg naar onze praktijk hebben gevonden. We zijn erg trots op de positieve berichten en dankbaar voor de waardering die we krijgen.

Uw huisdier fit en gezond houden

Maar daardoor zijn wij op de locatie aan de Dommel uit onze jas gegroeid. Om onze klanten en patiënten ook in de toekomst zo goed mogelijk te kunnen blijven helpen, op een niveau zoals u en uw huisdier dat van ons mogen verwachten, zal de praktijk naar een pand verhuizen waar onze dierenartsen en assistenten op een nog betere manier de diergeneeskundige werkzaamheden en ingrepen kunnen uitvoeren. Wij zullen nog betere faciliteiten hebben om uw huisdier zo optimaal mogelijk te verzorgen en vooral GEZOND TE HOUDEN! Dat alles in diezelfde prettige, ontspannen sfeer zoals u die van ons gewend bent,maar dan wel alles in een nieuw jasje!

Wij houden u op de hoogte !


Een blik vanuit het toekomstige pand richting ons huidige pand