Schrijf u vandaag nog in voor ons puppy consult en laat uw pup regelmatig gratis controleren

h-foto_GoldenRetriever-rennendU bent de trotse eigenaar van een pup. Natuurlijk wilt u ook dat uw pup gezond opgroeit en dat u hem alle zorg en aandacht wilt geven voor een lang en gelukkig leven.

Om u daarbij te helpen biedt Delta Dierenartsen u een geheel gratis Puppy Groeibegeleidingsprogramma aan dat we: Puppy Consult noemen. Dit betekent dat wij u en uw pup begeleiden tijdens de belangrijkste periode in zijn leven, de groeiperiode. U kunt dit vergelijken met een consultatie bureau voor kinderen. Wij hebben gemerkt dat er onder onze klanten veel behoefte is aan professionele begeleiding tijdens dit eerste levensjaar en daarom hebben wij besloten om deze service geheel gratis aan onze klanten te gaan aanbieden. Wij zijn gestart met deze gratis service in 2010 en wij krijgen erg veel positieve en ook leuke reacties.

De eerste controle vindt meestal plaats rond de 9 weken bij de dierenarts tijdens de eerste vaccinatie. Na de eerste controle bezoekt u met uw pup gedurende het eerste levensjaar een aantal keer onze praktijk. Tijdens de bezoeken wordt door Karin gekeken en bijgehouden hoe snel uw pup groeit en of hij zich goed ontwikkelt. Daarnaast krijgt u van ons adviezen over belangrijke zaken zoals de voeding, over ontwormen, en over de opvoeding. Ook passeren zaken als ziektekosten en ook de verzorging van de vacht, de nagels en het gebit de revue.

Voeding speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling van uw pup. Een goede evenwichtige voeding zorgt ervoor dat uw opgroeiende pup alle voedingsstoffen binnen krijgt die hij nodig heeft. Helaas zien wij nog té vaak ontwikkelingsstoornissen die het gevolg zijn van een onevenwichtige voeding. Dit varieert van skeletontwikkelingsproblemen zoals HD, ED en groeipijnen (enostosis) tot problemen met de ontlasting; zoals diarree, braken en winderigheid en huidklachten zoals een te schilferige of doffe vacht, overmatig veel verharen en jeuk.

Veel van deze problemen zijn te voorkomen door uw pup vanaf het begin de juiste voeding te geven. Zo zorgt u ervoor dat uw pup sterke tanden, botten, spieren en een goed immuunsysteem ontwikkelt. Delta Dierenartsen geeft u graag advies om problemen bij uw pup te voorkomen. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Geef uw pup daarom een gezonde start en schrijf hem vandaag nog kosteloos in voor corrie1.7ons gratis groeibegeleidingsprogramma: Puppy Consult. Inschrijving is mogelijk in onze praktijk bij een van onze assistentes of telefonisch via 0321-312152.