logo Delta DierenartsenVacature Paraveterinair

Vacature Paraveterinair

Delta Dierenartsen is de dierenartspraktijk voor Gezelschapsdieren in Dronten en Biddinghuizen waar persoonlijke zorg en aandacht voor dier en mens centraal staat. In februari 2020 zijn wij verhuisd naar een gloednieuw pand. In onze groeiende praktijk zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste paraveterinair. Het gaat om een tijdelijke waarneming van enkele maanden. Bij gebleken geschiktheid hoort een verlenging van het contract tot  de mogelijkheden. In eerste instantie gaat hem om een 0-uren contract met een minimaal vast aantal uren na overleg.

Wat kun je verwachten?

Een hecht team met behulpzame collega’s, een erg prettige werksfeer in een ruim opgezette moderne nieuwe praktijk en leuke klanten. Onze dierenartspraktijk is helemaal nieuw ingericht: o.a. Cat Friendly, Medische Trimsalon, Rhinoscopie etc.

Een prima salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, helemaal afgestemd op jouw ervaring, kennis en kunde. Bij ons krijg je alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen als paraveterinair.

Wat ben jij ?

– Representatief en Klantvriendelijk

– Je hebt een positieve instelling

– Een Teamplayer

– Een gediplomeerd paraveterinair of bijna afgestudeerd

En verder …

– Bij voorkeur kun je werken met Animana

– Je hebt rijbewijs B

Mail je sollicitatie voorzien van CV en motivatiebrief naar

delta-dierenartsen@outlook.com