Vacature Dierenarts Gezelschapdieren 20-30 uur per week

Net als jij vinden wij een goed evenwicht tussen werk en privé belangrijk. Wij zijn daarom op zoek naar een collega die voor 20-30 uur per week ons kleinschalig en enthousiast team komt versterken.

Delta Dierenartsen in Dronten en Biddinghuizen is een moderne eerstelijns praktijk met enkele tweedelijnsfaciliteiten zoals rhinoscopie en cardio-echografie. Twee jaar geleden zijn wij verhuisd naar een nieuw pand. De praktijk is Cat Friendly Gold gecertificeerd.

Wij zoeken een dierenarts die verder wil groeien in onze praktijk. Ervaring is niet direct noodzakelijk. Iemand die zich bv. verder in de kattengeneeskunde wil verdiepen of interesse heeft in orthopedische chirurgie. Je zult bij gebrek aan ervaring in het begin door onze twee dierenartsen persoonlijk worden begeleid en geholpen. Daarbij ondersteunen wij je, zodat je jouw prachtige vak als dierenarts op een prettige manier in onze mooie praktijk eigen maakt.

Wij hebben een prima dienstregeling met de buurtcollega’s en tijdens de diensten is er altijd een paraveterinair ingeroosterd.

Salaris, vergoedingen en PAO mogelijkheden boven de CAO normen.

Stuur jouw CV naar delta-dierenartsen(a)outlook.com of bel met onze praktijk voor meer informatie: 0321-31 21 52