Onze assistentes 2018-03-14T19:45:33+00:00

Dierenarts-assistente: Corrie

Dag, ik wil mij graag even aan u voorstellen. Ik ben Corrie en sinds 1994 werkzaam bij Delta Dierenartsen als dierenarts-assistente. Ik ben nog begonnen bij Frank van Aalst, de toenmalig dierenarts. Een paar jaar geleden verhuisde de praktijk naar bedrijventerrein “de Delta”.

Het leuke aan deze baan is het contact tussen mens en dier, ieder met zijn eigen verhaal. In de praktijk houd ik me naast de dagelijkse werkzaamheden sinds 2014 met erg veel plezier ook bezig met het puppy consult. Zelf hebben wij twee honden: Maxi, een Matin kruising uit Burgos, Spanje en pup Donna, een kruising rottweiler. Twee geweldige honden! In mijn vrije tijd rijd ik paard, op een stoere Friese ruin en ik ben geslaagd voor mijn koetsiersexamen.

Dierenarts-assistente: José

Mijn naam is José Hammer en sinds 2010 ben ik werkzaam bij Delta Dierenartsen. Begonnen als stagiaire en in 2011 mijn diploma paraveterinair behaald. Van jongs af aan wist ik al dat “iets” wilde gaan doen met dieren. Het werken in de praktijk geeft mij dan ook veel voldoening en het is zeer afwisselend werk. In 2013 heb ik mij verder verdiept in voeding en dieetvoeding voor hond en kat door een opleiding te volgen voor Veterinair Voedingsconsulent. Binnen de praktijk begeleid ik honden en katten met overgewicht, want dit wordt ook voor onze vrolijke viervoeters een steeds groter probleem. Daarnaast wil ik me nog verder gaan verdiepen in gebitsbehandelingen bij hond en kat. Ik ben getrouwd, moeder van twee fantastische tieners  en we hebben een prachtige hond genaamd Lana die ons gezin compleet maakt. Ik hoop nog lang en met veel plezier deel uit te mogen maken van het team van Delta Dierenartsen.


Dierenarts-assistente: Charlene

Mijn naam is Charlene Dorst en ik heb de opleiding MBO Management dierverzorging niveau 4 afgerond. Via stage ben ik terecht gekomen bij Delta dierenartsen en werk hier sinds 2010. Ontzettend leuk en ik heb erg veel geleerd in die tijd! Zo heb ik een cursus Diabetes bij de hond en kat afgerond en mag ik mezelf voortaan diabetesconsulente noemen! Verder heb ik ook nog vele diverse lezingen bijgewoond, waar ik mij ook nog in wil gaan verdiepen zijn knaagdieren en konijnen, dit vind ik ontzettend leuke en grappige diertjes! Ik weet er al veel van maar wil nog veel meer weten! Werken hier doe ik met veel plezier! Het is erg divers en je moet van alle markten thuis zijn! Wat ik zo leuk vind aan dit werk is het samen werken met elkaar maar ook met de dieren! Je weet nooit wat je kan verwachten, elke dag brengt weer iets nieuws, meestal leuke maar soms ook minder leuke gevallen die mij altijd nog raken.  Thuis heb ik ook wat beestjes rondlopen, 2 konijntjes en een cavia en een katje Whisky, mijn vriend heeft daarentegen ook nog 2 slangen.. maar die houden we verre van onze kleine konijntjes en caviaatje!

De konijntjes wonen bij ons in huis en lopen ook elke dag los bij ons in de woonkamer maar sinds het voorjaar zijn ze naar buiten verhuist en hebben ze een mooi groot verblijf samen.

Hopelijk tot ziens in onze praktijk!

Dierenarts-assistente: Laura

Ik ben Laura van den Hazel en ik ben begonnen als stagiair bij Delta Dierenartsen. Dat is van beide kanten zo goed bevallen dat ik per 1 januari 2017 bij Delta Dierenartsen ben komen werken. Ik heb zelf twee katten, Skinny en Tinus. Bij Delta Dierenartsen doe ik alle werkzaamheden die horen bij het dierenarts-assistente zijn. Binnen de praktijk leg ik mij toe op de gebitsverzorging en het bewaken van ons laboratorium en narcose apparatuur. Dat is belangrijk om alle dieren zo veilig mogelijk te kunnen opereren in onze praktijk. Op donderdag vindt u mij op onze lokatie in Biddinghuizen

Dierenarts-assistente: Karin

De kleinschaligheid van deze praktijk waar de persoonlijke zorg en aandacht voor dier en mens centraal staat, daar kan ik mij volledig in vinden. Ik ben per 1 januari 2017 bij Delta Dierenartsen komen werken. Ik heb ruime werkervaring en gebitsverzorging is één van mijn hoofdtaken op de praktijk naast het Puppy Consult wat ik met veel passie doe. Hoe ik mijn dagelijkse werk moet samenvatten? Ik maak graag mensen en dieren blij…

Dierenarts-assistente: Maartje

Maartje is onze nieuwste medewerker. Zij werkt bij ons per maart 2018. Binnenkort meer informatie over Maartje.