Over ons2018-09-22T12:35:22+00:00

Delta Dierenartsen is de kliniek voor gezelschapsdieren in Dronten en Biddinghuizen waar persoonlijke aandacht en de zorg voor uw huisdier voorop staat!

 

 

 

echoNaast de normale zorg zoals vaccinaties en operaties beschikken wij over  specifieke kennis en kunde voor uitgebreid onderzoek bij ingewikkelde problemen. Zo hebben wij veel ervaring in het doen van echo onderzoek (fokkerijscreening cardiologie, inwendige ziekten, drachtigheid), maken wij digitale röntgenfoto’s en beschikken wij over moderne bloedapparatuur.

 

 

tandheelkunde gebitsmaand toya de koning delta

 

Tevens verzorgen wij jaarlijks veel gebitsbehandelingen omdat wij ons in het bijzonder toeleggen op de tandheelkunde. Speciaal voor de risico-patiënt (bijvoorbeeld hoge leeftijd of ernstig ziek) en voor konijnen/knaagdieren beschikken wij over gasanesthesie. Dit vermindert het risico van diverse operaties.

fokken pupsOok als fokker bent u bij ons van harte welkom. Wij begeleiden diverse kennels en catteries. U kunt bij ons naast dracht echo’s o.a. ook terecht voor progesteronbepalingen en bijvoorbeeld bloedgroep/HCM/FELV testen. Wij helpen u graag bij het fokken van een gezond nest. Zijn er tijdens de bevalling problemen dan bestaat altijd de mogelijkheid van een keizersnede. Heeft u een talentvolle jonge hond ? Dan kunt bij ons ook terecht voor officiëel HD/ED onderzoek.

 

 

beagle pup delta dierenartsen

Bent u de gelukkige nieuwe eigenaar van een jonge pup en wilt u hem regelmatig gratis laten controleren op zijn gezondheid ? Dan kunt zich inschrijven voor ons gratis consultatiebureau voor puppy’s: Puppy Consult.

konijntjesOok konijnen zijn bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons uw konijn goedkoop inenten tegen RHD en Myxomatose. Konijn hoeven tegenwoordig met het juiste vaccin nog maar één maal per jaar te worden ingeënt. Verder doen wij castraties, sterilisaties en gebitsbehandelingen bij konijnen. Aangezien wij gebruik maken van gasanesthesie voor narcose maakt dit ingrepen bij konijnen en knaagdieren verantwoord en veilig.

 

 

Heeft u vragen dan kunt u ons altijd bellen. Ook voor een kennismakingsgesprek of een rondleiding bent u van harte welkom. Tevens kunt u bij ons terecht voor deallerbeste dieetvoeders en adviezen omtrent gezonde voeding en verzorging van uw hond. Delta Dierenartsen geeft verder diergeneeskundige trainingen, lezingen en cursussen, ook op locatie. Onze kliniek is een door Aequor erkend leerbedrijf voor o.a. stagiaires paraveterinair.

 

 Hopelijk mogen wij u binnenkort begroeten !