Open Dag. Er wordt al een aantal weken gewerkt in de nieuwe dierenartsenpraktijk van Delta Dierenartsen aan de Dieze 6B in Dronten. Een goed bereikbaar dierenziekenhuis waar ook jij uitstekend terecht kunt met jouw hond, kat, konijn of knaagdier.

Update 15 maart 2020

In verband met de Coronacrisis wordt onze Open Dag van zaterdag 25 april tot nader order uitgesteld. Wanneer het coronavirus in Nederland onder controle is, zullen wij onze nieuwe praktijk samen met u alsnog feestelijk openen. Wij houden u op de hoogte.

Feestelijke opening

Om de verhuizing te vieren en omdat wij graag willen laten zien hoe wij in Dronten optimaal willen zorgen voor jouw huisdier, is er op zaterdag 25 april een feestelijke opening tijdens onze Open Dag.

Neem samen met ons een kijkje achter de schermen van onze spiksplinternieuwe dierenartsenpraktijk!

Programma Open Dag

Je bent van harte welkom in onze nieuwe huisdierenkliniek. Er is van alles te zien én te doen voor jong en oud. Het team van Delta Dierenartsen staan voor je klaar! Alles wordt natuurlijk verzorgd met een hapje, een drankje en een cadeautje. De hele dag kun je een kijkje nemen in de kamers van onze moderne, nieuwe, diervriendelijke kliniek. Het team van Delta Dierenartsen geeft je graag een rondleiding

Kinderprogramma

 • Superleuk Springkussen
 • Dierenquiz speurtocht met prijs
 • Laat je schmincken als hond, kat of konijn
 • Opereer de Beer
 • Aan het einde van jouw bezoek een leuke verrassing

Voor alle leeftijden

 • Röntgenfoto’s bekijken: “Ik zie, ik zie wat jij niet ziet…”
 • Neem een kijkje door de microscoop
 • Een (bijna echte) operatie in de operatiekamer: “Wat komt er allemaal bij kijken ?”
 • Leren hechten als een echte dierenarts
 • Maak jouw eigen dierenshampoo in onze salon

Meet & Greet

Vraag alles aan …

 • de dierenartsen Toya de Koning en Dennis van Klingeren en de dierenarts-assistentes van Delta Dierenartsen
 • de kattengedragstherapeut
 • de orthomanueel dierenarts Jasha Heukels
 • de adviseur in Specific Diervoeding
 • de specialist in huid- vacht- en wondverzorgingsproducten voor hond en kat

Nog betere voorzieningen voor hond, kat en konijn 

De nieuwe praktijk

Bij het bouwen van de nieuwe praktijk hebben we goed nagedacht over de indeling, duurzaamheid en de keuze van de materialen. We wilden een open, nette, rustgevende ruimte waar iedereen zich op zijn gemak kan voelen en waar het prettig is om te werken en te komen. Niet alleen voor ons mensen, maar vooral ook voor onze trouwe viervoeters!

Diervriendelijke indeling

Zo is er een Katvriendelijke wacht- en behandelruimte. De kattenwachtruimte en kattenbehandelkamer is gescheiden van de algemene wachtkamer. Deze kattenwachtkamer is alleen toegankelijk voor katten. De algemene wachtkamer is ruim opgezet en is voor honden, konijnen en katten die het gewend zijn om in de omgeving van honden te zijn. Ook de verblijfruimtes zijn helemaal gescheiden. In de gescheiden, diervriendelijke recoveryruimtes voor hond, kat en konijn komt uw dier in alle rust bij na een narcose. Ook zijn er ruimtes ingericht voor de dieren die wat langer moeten verblijven of benauwd zijn en dus zuurstof nodig hebben. Deze kattenverblijven voldoen aan de eisen voor Cat Friendly Gold level.

Kennis en kunde

katten spreekkamer delta dierenartsen

In ons nieuwe pand is er daarnaast méér dan voldoende kennis, kunde en uitrusting aanwezig om al uw huisdieren uitstekend te kunnen helpen. Daarnaast is er een moderne operatiekamer en ook een ruimte voor tandheelkunde en endoscopie. Er is een quarantaineruimte, een röntgen- en echokamer en een uitgebreid laboratorium in eigen beheer. Voor de meest moeilijke momenten heeft Delta Dierenartsen een aparte euthanasie- / stiltekamer waar de eigenaar in alle rust en privacy waardig afscheid kan nemen van zijn huisdier. Tot slot is er een medische trimsalon voor Huid & Vachtproblemen. Zowel de stilteruimte als de salon zijn via een rolstoelvriendelijke ingang te bereiken en te verlaten.

Zo krijgen huisdieren en hun baasjes bij Delta Dierenartsen de zorg en aandacht die zij verdienen.

Maak kans op een jaar lang gratis Delta ZorgPlan voor uw huisdier. Hoe kun je winnen?

Like onze Facebook- & Google pagina. Deel de berichten op jouw eigen profiel en maak kans op een jaar lang gratis Delta ZorgPlan voor jouw huisdier ! De winnaar wordt in mei via onze Facebookpagina bekend gemaakt.