Milpro 4 stuks, Grote Hond / Milpro 4 stuks, Kat >2kg:

* TOPAANBIEDING* : €15,95

Milpro ACTIE WEGENS SUCCES VERLENGD T/M JUNI 2019 !!

Wist u dat u zeer voordelig Milpro ontwormingstabletten voor uw hond of kat kunt kopen bij Delta Dierenartsen? Geen online verkoop, alleen verkrijgbaar bij onze vestigingen in Dronten en Biddinghuizen.

milpro aanbieding

De tabletten kunnen ingezet worden om rondwormen, lintwormen, haakwormen, zweepwormen en longwormen te doden. Ook te gebruiken op vakantie als bescherming tegen hart- en longworm.

milpro aanbieding hond

milpro aanbieding hond

Houd huisdier en gezin gezond

Uw huisdier is een liefdevol onderdeel van uw gezin. Maar wist u dat huisdieren infecties kunnen overbrengen op mensen? Kinderen, ouderen en mensen met een zwak immuunsysteem lopen het meeste risico. Dus houd uw huisdier gezond, ook in het belang van uw gezin. Ontworm minimaal 4x per jaar uw hond óf kat en voorkom het risico op infecties. Gratis ontworming voor een héél jaar is geheel inbegrepen in ons Delta Zorg Plan.

Risico’s van wormen

Wist u dat wormen een risico vormen voor uw huisdier maar ook voor uw gezin? Wormen zijn overal. Wormen en hun eitjes duiken bijna overal op zowel binnen als buitenshuis. Toch zult u zelden wormen zien, maar dit betekent niet dat uw huisdier ze niet kan hebben! Gaat u met uw huisdier naar het buitenland? Dan kan dit betekenen dat u uw hond of kat tegen andere wormsoorten moet beschermen.

Risico’s bij huisdieren

  • Uw huisdier kan er van de buitenkant gezond uitzien, maar toch met een wormbesmetting rondlopen
  • Veel symptomen blijven onzichtbaar, tot het moment dat het lichamelijke ongemak te heftig wordt.
  • Preventie is beter dan genezen
  • Wormbesmettingen kunnen leiden tot overgeven, diarree, gewichtsverlies of lusteloosheid bij uw huisdier

Risico’s bij mensen

Wormbesmettingen kunnen worden overgedragen op mensen (via de wormeitjes). Wist u dat met name kinderen risico lopen op een besmetting, wanneer ze in besmette zandbakken of parken spelen en daarna hun vingers in hun mond stoppen? Wist u dat spoelwormen ernstige ziektes kunnen veroorzaken, zoals blindheid bij kinderen (bijvoorbeeld door spoelwormen) of levercysten (door lintwormen) ?