Een gezond huid en een vacht met gezond haar is voor onze huisdieren heel belangrijk. Daarom geven wij in de maanden juli en augustus extra veel aandacht aan het grootste orgaan, de huid en het daarop groeiende haar. In deze maanden is onze gediplomeerd trimster en paraveterinair Maartje beschikbaar voor onze gratis Huid- en Haar consulten. In deze consulten adviseert ze iedereen die het horen wil over hoe je de vacht van jouw hond of kat het best kan verzorgen.

Huid- en Haar deskundige

In onze dierenartspraktijk zijn we dolblij met onze eigen gediplomeerd paraveterinair en gediplomeerd trimster Maartje. In onze medische trimsalon verzorgt zij de coupes en kapsels van hond en kat. Knippen, scheren, trimmen, wassen en kammen is haar specialiteit. Van alle gemakken voorzien verzorgt zij ieder huisdier weer met een prachtig gekapte vacht. Verder is Maartje veel werkzaam in onze dierenkliniek en ben je haar vast wel eens tegengekomen achter de balie of in de spreekkamers.

Gratis Huid- en Haar consulten

In de maanden juli en augustus kun je bij Delta Dierenartsen terecht voor een gratis Huid- en Haarconsult bij Maartje. Samen met jou kijkt zij naar de mogelijkheden die zij of wij als praktijk kunnen bieden om jouw hond of kat zonder huid- of haarproblemen door het leven te laten gaan.

Huid- & Haar verzorging van hond of kat

Tijdens de kosteloze Huid- en Haarconsulten geeft Maartje uitleg over de beste producten die er zijn voor optimale huid- en haar verzorging. Goede vachtverzorging stopt niet bij een goed antivlo of -teken middel. Tegenwoordig zijn er, net als voor mensen, ontzettend goede shampoos of crèmes voor handen. Wat dacht u van de juiste borstels of huidmassage producten? Dat een goede huid van binnenuit gevoed moet is geen nieuws. Samen met Maartje wordt gekeken naar de juiste voeding voor hond of kat met eventueel aanvullende of op zich staande voedingssupplementen.

Fotowedstrijd

Tijdens deze actie houden wij een fotowedstrijd, Fotografeer jouw hond of kat met het allermooiste, leukste, grappigste of fantastische haar en doe mee! Een leuke prijs wordt uitgereikt aan de inzender van de winnende foto. Inzendingen kunnen worden gedaan t/m 31 augustus 2020. Door inzending van foto’s ga je automatisch akkoord met de voorwaarden.

Afspraak maken

Heb je een vragen of twijfels over de conditie van de vacht of huid van jouw huisdier? Maak dan nu gebruik van onze gratis consult bij Maartje! Bel 0321-312152 voor een afspraak. Wij zien jou en jouw harige huisgenoot graag in onze kliniek!