Dierenarts nodig in Swifterbant? Welkom bij Delta Dierenartsen in Dronten!

dierenarts swifterbant drontenDelta Dierenartsen is de moderne, ruime dierenarts praktijk in Dronten-West, op nog geen 10 minuten rijden van Swifterbant.

De gezondheid van jouw huisdier is onze passie! Persoonlijke zorg en aandacht van de dierenarts en het hele team staat bij ons altijd voorop.

Onze praktijk is behalve hond- en konijnvriendelijk, in het bijzonder katvriendelijk ingericht. Je kunt bij ons terecht voor alle inentingen, preventief advies, dieetvoeders, operaties en diverse onderzoeken van honden, katten, konijn en cavia’s.

Onze medewerkers werken volgens de Cat Friendly richtlijnen. Wij hebben gescheiden honden- en kattenwachtruimtes, een operatiekamer, laboratorium, gescheiden opnameruimtes voor honden en katten, echo-, röntgen- en scopieapparatuur. Daarnaast hebben wij een afscheidsruimte, een eigen trimsalon voor huid & vachtverzorging. Ook verzorgen wij gebitsbehandelingen, titerbepalingen (erkend Vacci-check) en in-huis progesteron bepalingen. Wil je tenslotte tot wel 40% besparen op de noodzakelijke preventieve zorgkosten van jouw hond, kat of konijn, zoals op de vaccinaties, de vlooien- en wormbehandelingen, met daarbij het gemak van gespreid betalen? Dan kun je bij ons direct het Delta Zorg Plan afsluiten, waarmee je vanaf jouw eerste bezoek profiteert van alle voordelen.

Voor spoedgevallen is er 7 dagen per week, 24 uur per dag altijd een dierenarts te bereiken.

Delta Dierenartsen werkt geheel op afspraak en is in Dronten op maandag t/m donderdag geopend van 9:00-19:00 en op vrijdag van 9:00-17:00.

Ons adres is: Dieze 6b 8253 PS in Dronten

Een afspraak bij de dierenarts kun je behalve telefonisch ook online bij ons maken. Woon je in Swifterbant en wil je jouw huisdier(en) bij Delta Dierenartsen inschrijven ? Kom gerust een keer langs en stap onze dierenartspraktijk binnen. Bellen of mailen mag natuurlijk ook, dan nemen wij contact met jou op.

dierenarts swifterbant delta dierenartsen