Sterilisatie en castratie actie bij de kat (alleen de hele maand maart*)

Actieprijs:

Castratie kater  € 45,-           
‘Sterilisatie’ poes  € 99,-    

Maak nu online uw afspraak

*Deelnemers aan het Delta ZorgPlan kunnen het gehele jaar door hun kat laten castreren / steriliseren tegen speciaal tarief

Steriliseren en castreren

De prijs voor sterilisatie en castratie is inclusief narcose, alle benodigde materialen, operatie en medicatie (pijnstilling). Poezen worden gehecht met een onderhuidse hechting. Dit geeft een mooi herstel van de wond. Uitwendige hechtingen hoeven dan niet te worden verwijderd.

sterilisatieWe kunnen uw kat ook gelijktijdig chippen. Met een id-chip kan een vermist huisdier snel worden teruggevonden.

Chippen en Registreren (NDG) kost €28,50

Castreren of steriliseren is van groot belang. Dit zorgt ervoor dat het aantal zwerfkatten niet verder groeit. En het helpt ook om asiels niet te laten uitpuilen. Met deze actie willen we het aantal zwerfkatten in Dronten en de omgeving helpen verminderen. Doe daarom mee met de actie en voorkom dierenleed!

Als uw kat 6 maanden is, kan hij/zij bij ons gecastreerd / “gesteriliseerd” worden. Bij katers dienen de teelballen volledig te zijn ingedaald.

Door | 2018-02-28T19:30:53+00:00 28 februari 2018|Acties en aanbiedingen, Cavia, Honden, Huisdieren, Katten, Konijnen, Nieuws|0 Reacties

About the Author:

Delta Dierenartsen is de kliniek voor gezelschapsdieren in Dronten en Biddinghuizen waar persoonlijke aandacht en de zorg voor uw huisdier voorop staat. Wij behandelen in onze moderne, goed uitgeruste dierenkliniek huisdieren zoals hond, kat, konijn, fret en kleine knaagdieren.

Geef een reactie